Singapore og hjemrejse
5. november

Vi mellemlander i Singapore og har 7 1/2 time her. Der er vist lige nok tid til at vi kan nå en tur ind til Singapore. Vi tager toget ind til Town Hall (Rådhuset). Det tager en god 1/2 time.

Vi kommer lige op ved Raffels Center og går ud for at tage en taxa til Little India. Taxa-holdepladsen er udstyret med bænke, så man kan sidde ned, mens man står i kø.

 

 

Little India er en bydel hvor der bor mange indere. Her er 30 grader og det regner. Chaufføren fortæller, at regntiden snart starter. Det er nord-øst passaten, der kommer fra Thailand. Hvor har vi været heldige med vejret på Bali. Der er også en Chinatown og en arabisk bydel i Singapore. Det er en stor by med 5,4 millioner mennesker.

 

   

 

Chaufføren sætter os ved starten af bydelen. Her er meget fremmedartet. Vi går i arkader i ly for regnen. Her er mange små cafeer og forretninger.

 

  

 

 

 

Senere kommer vi over i bazargaden.

 

   

 

 

 

Da vi senere vil have en taxa tilbage vil han ikke køre med os. Der er åbenbart for kort. Samme system som i London, hvor chaufføren kan sige nej. Vi går tilbage til Town Hall. Det tager en halv times tid. Heldigvis har vi et kort og det regner ikke så meget. Vejen mod Town Hall ligner enhver anden storby.

Havde det ikke været så varmt og fugtigt kunne det sagtens have været København.

Der ligger mange spændende restauranter på vejen, men vi har det bedst med at komme ud i lufthavnen igen. Det er blevet mørkt.

Spændende by, vi sagtens kunne have en overnatning i en anden gang.

 

Fra Singapore er der 13 timers flyvning hjem til København. Vi flyver kl 12. midnat og det er et ideelt tidpunkt, da vi lige får lidt mad og så slukkes lyset i flyveren og vi får sovet mere end på vejen herover, hvor vi fløj mens det var lyst.